Az elmúlt hétvégén az Agrobio Classic Kick-Box Club versenyzői Riminiben, a 18.Bestfighter Világ Kupán indultak.Négy fő versenyzett.

1.Pődőr Csaba +94kg light-contact ezüstérem,kicklight bronzérem
Csabi korát meghazudtolva nagyon jó formában versenyzett.Light-
contactbanegy szlovák versenyzővel kezdett a döntőbejutásért.Csabi nagy kedvvel küzdött, aminek nagy fölény lett az eredménye.A döntőben egy brit versenyzővel mérkőzött.Sajnos minimális pontkülönbséggel, de kikapott,így lett ezüstérmes.Kicklightban az ukrán válogatott Vasiljenkoval kezdett a négy között,ahol szintén szoros mérkőzésen alul maradt,így lett bronzérmes megosztott 3.hellyel.

2.Kovács Zoltán +80kg kicklight ezüstérem,zöld öv alatti kategória
Zoli a nyolc és négy között is olasz sportolót búcsúztatott,majd a döntőben is egy olasz versenyzővel mérkőzött,ahol sajnos pontozással kikapott.Zoli felkészűlését jól szolgálta ez a három mérkőzés a kezdő versenyzők között.
Zoli indult a 89kg-ban(kicklight) is,  de az első mérkőzésen a nyolc között egy svájci sportolótól kikapott,aki egyébként a döntőbe is bejutott.

3.Mayer István 74kg light-contact
Isti az ukrán Zamyatin ellen kezdett a 16között.Pontozásos vereséget szenvedett.Ellenfele szintén bejutott a döntőbe,illetve tavaly a 79kg-ot meg is nyerte.Nem volt szerencsés a sorsolása,igaz ezen a szinten nehéz könnyebb ellenfelet kifogni.

4.Pődör Bence +69kf light-contact cadet 2
Bence a brit Craig Vhelan ellen kezdett a nyolc között,ahol szoros mérkőzésen kikapott.Nagyon meg vagyok elégedve a teljesítményével!Bence fő sportága nem a kick-box,mégis nagy erővel és lendülettel küzdőtt. Sajnos keveset tudott készülni erre a versenyre.

A versenyről hamarosan lesznek képek is a Galériában.